În anul 2009  societatea Inter-Discret SRL a obținut licența de autorizare pentru transferul internațional de bani MoneyGram.  Firma noastră are o experiență de mai mult de zece ani în acest domeniu și oferă posibilitatea pentru persoane fizice de a primii și a trimite bani în oricare colț al lumii, în numai 10 minute.

Cum se pot trimite bani ?

Este important de reținut faptul că pentru a trimite bani prin MoneyGram, nu este necesară deschiderea unui cont bancar , ci doar Cartea de Identitate și suma de transfer (ron sau euro).
Comisionul de transfer  este plătit întotdeauna de către expeditor și se va calcula după suma trimisă astfel:
  între 101 euro și 200 euro, taxa  de transfer este 08 euro
  între 201 euro și 300 euro, taxa   de transfer este 13 euro
   între 301 euro și 400 euro, taxa   de transfer este 15 euro
   între 401 euro și 500 euro, taxa  de transfer este 19 euro

Toate comisioanele veți găsi pe site , aici:

https://www.moneygram.com/wps/portal/moneygramonline/home/estimator?LC=en-GB


 Odată cu efectuarea tranzacției, operatorul MoneyGram înmânează clientului un cod format din 8 cifre, cod care va fii transmis (prin sms,e-mail,telefon sau prin fax) celui care efectuază operațiunea de ridicare a baniilor la un agent MoneyGram din țara respectivă, fie el în cadrul unei bănci sau casă de schimb valutar. Începând de luna octombrie 2020 , nu se poate trimite bani în dolar americani.

Cum se pot pimi bani ?

Persoana care dorește să ridice suma trimisă , trebuie să se prezinte la un agent MoneyGram cu Cartea de Identitate și cu codul de 8 cifre. Întocmirea formularului pentru primire necesită aproximativ 5 minute.